Utkörning

Få din mat utkörd

Få din mat utkörd!

Vi tillhandahåller egna leveranser av vår mat från samtliga av våra enheter, dvs till boende runtomkring i Helsingborg, Malmö, Lund och Ängelholm.

Våra bud kör inom en radie av 8 km från våra restaurangenheter och vi erbjuder utkörning av maten till det subventionerade priset av 59:-. Vid beställningar över 450:- bjuder vi på utkörningen! Är du osäker på om vi kör till din adress? Skriv in det i fältet och testa!

Hur beställer och betalar jag?

Lägg in din beställning online här på vår hemsida (klicka här) – glöm ej att välja utkörning! Vår ambition är att alltid leverera maten inom en timme.  

Lunchutkörning

REKO LUNCH till arbetsplatsen? Lägg in din beställning innan 10.30 och få maten utkörd innan kl 12.00. Går även bra att lägga in beställningen dagen innan. Gratis utkörning vid beställning av minst fem luncher! Spana in vår lunchmeny här.

För att läsa om våra skärpta rutiner i relation till lägesrapporteringen kring COVID-19, klicka här

*HELSINGBORG – Uppdatering 2/10: Pga budfirman vi samarbetat med i HBG hastigt sagt upp vårt avtal kan vi inte erbjuda utkörning på kvällar och helger tillsvidare. Vi jobbar aktivt på en lösning men hänvisar fram tills dess till vårt samarbete med Foodora om man inte kan hämta maten själv. Lunchutkörningar fungera fortfarande. 

jagarreko