FÅ DIN MAT
UTKÖRD

Vi har uppdaterat vår utkörning och levererar nu våra SUSHI & BOWLS till din dörr. Vid beställningar över 395:- bjuder vi på utkörningen, annars kan du får du din mat levererad till din dörr för det subventionerade priset av 59:-

Beställ och betala online här på vår hemsida genom att klicka här och få den godaste sushin och bowlsen levererad rakt till din dörr.

Erbjudandet gäller tillsvidare och gäller såväl luncher (från de enheter som tillhandahåller lunch), som kvällar och helger.

(Våra bud levererar inom en radie av 6km från respektive REKO-restaurang vilket ofta omfattar hela staden restaurangen är belägen i. Osäker på om vi levererar till din adress ? Klicka in din adress i fältet och prova!)

HUR BESTÄLLER OCH BETALAR JAG?

Lägg in din beställning online här på vår hemsida (klicka här) – glöm ej att välja utkörning!  

HUR LÅNG TID TAR DET ATT FÅ MATEN?

Du väljer själv när du vill ha maten levererad men om du väljer “snarast” är ambition att leverera maten till din dörr inom en timme, och det lyckas vi nästan alltid med. Ofta går det även snabbare!

LUNCHUTKÖRNING

REKO LUNCH till arbetsplatsen? Gratis utkörning från de REKO-restauranger som har lunchservering vid beställning för minst 450:- (4 eller 5 luncher beroende på vilka ni väljer)! Du kan välja när du vill få lunchen levererad. Lägg in din beställning här.