Utkörning

Få din mat utkörd

Få din mat utkörd!

Vi tillhandahåller leveranser av vår mat från samtliga av våra enheter, dvs till boende runtomkring i Helsingborg, Malmö, Lund och Ängelholm. På grund av avtal med olika budfirmor i dessa städer är det följande som gäller:

Lund – Utkörning av luncher öppen varje vardag. Vid beställning av över fem luncher bjuder vi på utkörningen. Kvällsutkörning mot en avgift öppen måndag till torsdag samt lördag och söndag.  

Malmö – Utkörning av luncher öppen varje vardag. Vid beställning av över fem luncher bjuder vi på utkörningen. Kvällsutkörning mot en avgift öppen måndag till torsdag samt lördag och söndag. 

Helsingborg – Utkörning av luncher öppen varje dag. Vid beställning av över fem luncher bjuder vi på utkörningen. Kvällsutkörning stängd tillsvidare. 

Ängelholm – Utkörning av luncher öppen varje dag. Vid beställning av över fem luncher bjuder vi på utkörningen. Kvällsutkörning mot en avgift öppen varje dag. 

Våra bud kör inom en radie av 8 km från våra restaurangenheter. Är du osäker på om vi kör till din adress? Skriv in det i fältet och testa! 

***

Hur beställer och betalar jag?

Lägg in din beställning online här på vår hemsida (klicka här) – glöm ej att välja utkörning!  

Hur lång tid tar det att få maten?

Vår ambition är att alltid leverera maten till din dörr inom en timme.

Lunchutkörning

REKO LUNCH till arbetsplatsen? Lägg in din beställning innan 10.30 och få maten utkörd innan kl 12.00. Gratis utkörning vid beställning av minst fem luncher! Spana in vår lunchmeny här.

För att läsa om våra skärpta rutiner i relation till COVID-19, klicka här

jagarreko